de Fysiotherapeut

Ella Verbrugge - de Boe

Ella is na de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool aan de slag gegaan als diëtist in een Verpleeghuis. Later heeft zij haar ervaring uitgebreid door als diëtist te gaan werken bij een algemeen ziekenhuis, een zelfstandige praktijk en als onderzoeksdiëtist bij een grote voedingsmiddelenproducent. Ze werkt inmiddels 15 jaar als diëtist, waarvan de laatste 9 jaar als diëtist bij de thuiszorgorganisatie Careyn.
Ella heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de individuele begeleiding op het gebied van voedings- en dieetadvisering. Ervaring heeft zij aangevuld met diverse scholingen, zowel op het gebied van gespreksvoering als inhoudelijk, waaronder:
Deze vakspecialisaties hebben ervoor gezorgd dat zij zich door de jaren heen is blijven ontwikkelen als diëtist. Hierdoor beschikt ze over voldoende handvatten om met behulp van informatie en tips cliënten op weg te helpen naar een gezond(er) voedingspatroon. Dit zal gebeuren met individuele adviezen, omdat ieder mens anders is en op zijn eigen manier wil werken aan zijn gezondheid.
 
Bij de diëtist kun je niet alleen terecht voor gewichtsproblemen. Ook voor onder andere (dieet)adviezen bij diabetes mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, kanker, leverziekten, longziekten (COPD), maagklachten, nierziekten, gezonde voeding, ondergewicht en lastig etende peuters bent u bij de diëtist welkom.
Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld aanbod, werkwijze, kosten en/of vergoeding dan kunt u kijken op: http://www.careyn.nl/diensten/voeding-en-dieetadvies/
Ella is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Voor afspraken bij Ella kunt u contact opnemen met Careyn klantenservice 088-1239988 of een email sturen naar dietist@careyn.nl