de Fysiotherapeut

Estelle van Setten


Begin 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan bij diverse organisaties. Zo heb ik stage gelopen bij verschillende verzorg- en verpleeghuizen en een zelfstandige diëtistenpraktijk. Ik heb mensen van jong tot oud begeleid op het gebied van voeding en overgewicht, diabetes mellitus, ondervoeding en hart- en vaatziekten.

Door de verschillende settingen heb ik gemerkt dat elk persoon anders is en dat geen één voedingsadvies hetzelfde hoort te zijn. Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om samen een passend voedingsadvies op te stellen, zodat u gemotiveerd aan de slag kan en uiteindelijk uw eigen gestelde doel behaald.

Niet alleen voor gewichtsproblemen kunt u bij mij terecht. Ook voor onder andere voedingsadviezen bij diabetes mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, kanker, leverziekten, longziekten, maagklachten, nierziekten, gezonde voeding en ondergewicht bent u welkom bij mij of één van mijn collega’s. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld aanbod, werkwijze, kosten en/of vergoeding dan kunt u kijken op: http://www.careyn.nl/diensten/voeding-en-dieetadvies/. 

Sinds april 2018 werk ik als diëtist bij Careyn. Eens in de twee weken houd ik een avondspreekuur in de praktijk van Fysotherapie Boutkam. Ik ben ingeschreven bij het Kwalitetisregister Paramedici. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Careyn klantenservice 088-1239988 of een e-mail sturen naar diëtist@careyn.nl.