Judith de VriesIn2016 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool van de opleiding Voeding en diëtetiek. Sindsdien heb ik diverse waarnemingen gedaan in revalidatiecentra en een arbocentrum. Sinds april 2018 werk ik bij Careyn in diverse huisartsenpraktijken en verpleeghuizen en per januari 2019 houd ik ook avondspreekuur in de praktijk van Fysiotherapie Boutkam.

Mijn specialiteit als diëtist is bij spieropbouw en ondervoeding bijvoorbeeld na een periode van ziekte. Het mooie aan mijn werk als diëtist is de diversiteit. Ik help mensen met overgewicht en diabetes, maar ook mensen met ondervoeding en maag-darmproblemen. Als diëtist ben ik een echte optimist. Ik ga altijd uit van de mogelijkheden binnen uw dieet en probeer samen met u te kijken naar de dingen die kunnen. Zo hoop ik op een verandering in uw voedingspatroon die blijvend is en streef ik naar een blijvend en zichtbaar resultaat.

 

Eens in de twee weken houd ik een avondspreekuur in de praktijk van Fysotherapie Boutkam. Ik ben ingeschreven bij het Kwalitetisregister Paramedici. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Careyn klantenservice 088-1239988 of een e-mail sturen naar diëtist@careyn.nl.